Gå til hovedindhold

Populær dansk krimi-serie vender tilbage med ny uhyggelig sæson

Viaplay-serien får 3. sæson 

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


Det er nu bekræftet, at den populære krimiserie Den som dræber - fanget af mørket får en 3. sæson, der forventes at få premiere i foråret 2023.  Serien følger endnu engang Natalie Madueño som psykologen Louise Bergstein.

I denne sæson møder vi også Efterforskningslederen Frederik Havgaard som spilles af Simon Sears. Havgaard, som efterforsker et brutalt dobbeltdrab, får brug for Bergsteins hjælp til at lave en profil på den desperate gerningsmand.  

I takt med at den unges morders hemmeligheder afsløres, bliver Bergstein indhentet af hendes egne traumer.

LÆS OGSÅ: 25 år med mordgåder: Derfor er kriminalkommissær Beck stadig Nordens krimi-konge

Bergstein lider af angst efter sin seneste traumatiske drabssag, men nægter at lade det stå i vejen for hendes arbejde hos politiet.

Der er derfor lagt op til at vi ser en mere personlig og sårbar udgave af den kompetente psykolog Louise Bergstein, som tvinges til at se sin fortid i øjnene.

Den nye sæson skrives af Ina Bruhn, der også har forfattet de to tidligere, mens den koncepturende instruktør bliver Mads Kamp Thulestrup, som tidligere har stået bag kameraet på serier som Bedrag og Netflix' 'Ragnarok' samt dokumentarfilm som '... og det var Danmark' og Kongernes fald.

3. sæson af 'Den som dræber – fanget af mørket' får premiere på Viaplay til foråret 2023

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.