Gå til hovedindhold

Populær dansk krimiserie er tilbage: Trine Dyrholm kommer på livsfarlig rejse i første trailer

Christoffer Boes 'Forhøret 2' har fået premieredato

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Instruktør Christoffer Boe har igen samlet et stjernecast i anden sæson af Forhøret, der denne gang har Danmarks skuespillerdronning Trine Dyrholm i front tilbage i rollen som Susanne.

Krimiserien har desuden fået premieredato, og publikum kan allerede glæde sig til et gensyn med den stemningsfulde serie den 29. august på Viaplay, hvor alle afsnit vil blive frigivet samtidig.

Dyrholm overtager hovedrollen fra Ulrich Thomson, hvis karakter Bjørn jagtede sandheden på deres datters død i første sæson. Handlingen vil denne gang foregå få uger efter den tidligere sæson, hvor Susanne forsøger at komme sig over tabet af sin datter.

Efter hun genoptager sit arbejde som praktiserende psykolog, får hun en grum overraskelse, da hun lægger en klient i hypnose i forbindelse med et rygestop. Under hypnosen afslører klienten nemlig, at han har slået en række unge kvinder ihjel for penge - og at han har fået en bestilling på et nyt offer. 

Det bliver startskuddet for Susannes livsfarlige rejse ned i en brutal underverden, hvor hun vil forhindre mordet på en ung uskyldig pige. Se traileren nederst.

'Forhøret 2' byder igen på en perlerække af danske skuespillere som udover Trine Dyrholm og Ulrich Thomsen byder på Dar Salim, Danica Curcic, Søren Malling, Fanny Leander Bornedal, Olaf Johannessen samt svenske Pernilla August.

Christoffer Boe er netop nu biografaktuel med det romantiske drama Smagen af sult.

'Forhøret 2' får premiere på Viaplay den 29. august.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.