Gå til hovedindhold

Populær drengerøvsserie vender tilbage!

2022 er Jackass-drengenes år

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


2022 må siges at være det store comebackår for Jackass-drengene. Ikke nok med den yderst succesfulde Jackass 4: Forever kommer der også Jackass 4.5 på Netflix den 20. maj.

Som om det ikke var nok, så har Paramount+ direktøren Bob Bakish meldt ud til Variety, at der nu kommer en helt ny Jackass-serie på Paramount+:

- Ud fra succesen med 'Jackass: Forever' fortsætter vi samarbejdet med skaberne for at lave en ny serie med endnu flere grinagtige tossestreger direkte til Paramount+.

LÆS OGSÅ: En helt ny Jackass-film kommer snart på Netflix - Se det første dumme klip

Paramount+ har meldt ud, at det bliver de originale skabere, de skal samarbejde med om den nye serie. Må man dermed formode, at både Johnny Knoxville og Jeff Tremaine bliver en del af projektet.

Jackass startede som en serie på MTV fra 2000-2001, hvor den fik 3 sæsoner. Derefter kom der tre meget succesfulde film i perioden 2002-2011; Jackass: The Movie, Jackass Number Two og Jackass 3D, samt 'Jackass 2.5' og 'Jackass 3.5'.  

Det nyeste skud på stammen, 'Jackass: Forever', indeholdt næsten alle de gamle kendte ansigter som Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren og Preston Lacy.

LÆS OGSÅ: Av! Se de 10 bedste og vildeste stunts fra Jackass-filmene

Dertil kom der et par nye folk ind i flokken, som bl.a. Rachel Wolfson, Sean ”Poopies” McInerney og Jasper Dolphin. Hvem af de nye og gamle ansigter, der kommer til at være med i den nye serie, vides endnu ikke.

I et interview med Variety tyder det dog på, at Johnny Knoxville påtager sig en anden rolle efter sit voldsomme sammenstød med en tyr i den 4. film i rækken:

- Jeg har lavet rigeligt. Jeg har ikke noget at bevise. Jeg har børn, jeg skal opdrage, og det er det vigtigste for mig.

Hvornår Jackass-serien lander, og hvordan den kommer til at udfolde sig, vides ikke endnu, men vi glæder os!

'Jackass 4.5' kan streames på Netflix fra den 20. maj.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.