Gå til hovedindhold

Powerpuff Girls vender tilbage i ny live-action-serie

De tre superheltinder er nu i deres 20’ere

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Alle, der er vokset op i slut-90’erne og starten af 00’erne kender højst sandsynligt de tre kulørte Powerpuff-piger Blossom, Buttercup og Bubbles. Her kunne man nemlig i seriens første sæsoner komme med dem på alverdens vilde animationseventyr.

Nu vender de tre superheltinder tilbage - dog i ny form. De er nemlig ikke længere piger, men derimod i deres 20’ere og har lagt heltegerningen på hylden. Det skriver bl.a. Variety.

Allerede tilbage i august sidste år blev serien dog annonceret til at være under udvikling, men nu er der altså officielt givet grønt lys af CW til et pilot-afsnit for den kommende live-action-serie.

Ja, du læste rigtigt. Der står "live-action-serie". Vi kommer altså her til at have at gøre med skuespillere af kød og blod i stedet for den ellers velkendte kulørte animation.

Hvordan det energiske univers vil klare overgangen fra animation til live-action bliver yderst interessant at se. Vi følger i hvert fald sagen her på siden.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.