Gå til hovedindhold

Premiere: Scooby-Doo er tilbage i ny storfilm for hele familien

Se 'Scoob' nu på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af kino.dk


Zoinks! Nu sker det! Vi kan endelig se den ventede Scooby-Doo-film Scoob, som nu er ude på Blockbuster.dk.

Den nye familiefilm er den hidtil største animationsfilm om den elskede granddanois Scooby-Doo og vennerne fra Mystery Inc., og udkommer helt eksklusivt på streaming - uden at have været i biografen først. Prisen er derfor forhøjet i forhold til de øvrige nye film.

Lej eller køb 'Scoob' nu på Blockbuster.dk:

'Scoob' går tilbage til rødderne og skildrer, hvordan de bedste venner, Scooby og Shaggy, møder hinanden og får samlet den berømte Mysteriebande med Fred, Velma og Daphne.

Som voksne og med masser af mysterier opklaret, står vennerne pludselig overfor deres hidtil største sag, da en sammensværgelse planlægger at slippe spøgelseshunden, Cerberus, løs i verden.

Scooby-Doo & co. har eksisteret i over 50 år, og i denne nye storfilm er de klar til at nå nye højder med franchisen. Således har man en mere advanceret 3D-animation og tilføjet en flot stemmeliste med bl.a. Zac EfronMark Wahlberg og Amanda Seyfried.

På dansk kan vi heldigvis nyde den originale Scooby-Doos røst, når legenden Lars Thiesgaard igen er stemmen bag.

Filmen kan købes og lejes med både dansk og engelsk tale.

Se Scoob på Blockbuster.dk nu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.