Gå til hovedindhold

Rå action til hjemmebiografen: Liam Neeson slår på tæven og afslører statshemmeligheder

'Blacklight' er ude på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


Det er muligt, at den Oscar-nominerede skuespiller Liam Neeson er blevet 69 år. Det betyder dog bestemt ikke, at han er færdig som actionhelt. Det beviser han i den grad med den højspændte actionfilm Blacklight, der nu kan ses i Danmark.

Køb og lej 'Blacklight' på Blockbuster.dk nu:

Blockbuster

 

Liam Neeson i hæsblæsende kamp mod FBI

I 'Blacklight' spiller en hårdtslående Liam Neeson krigsveteranen Travis Block, der arbejder for FBI.

Da han imidlertid overvejer at trække sig tilbage, bliver han pludselig involveret i en sag, der kan få fatale konsekvenser ikke bare for hans familie, men også en række uskyldige mennesker.

Block må nu gå imod selveste FBI og sin chef i retfærdighedens navn. For at sikre både sin familie og borgernes liv, mens det også gælder om at afdække dystre statshemmeligheder.

Liam Neeson er således hjemmevant tilbage i actionland, hvor han både skyder med skarpt, slår på tæven og sidder bag rattet i vilde biljagter, mens eksplosioner buldrer løs om ørerne på ham.

Blacklight Liam Neeson

 

Liam Neesons rejse til actionstjernestatus

Den irske skuespiller startede dog ikke sin alsidige og lange karriere i actiongenren.

Derimod kan man tidligere på hans CV finde ham i bl.a. store dramaer som den Oscar-vindende 'Schindlers liste', den biografiske 'Michael Collins' og den romantiske 'Love Actually'.

Det er først noget senere i karrieren, at den skuespilleren har indtaget actionfilm med stor og hårdtslående succes.

Han gik for alvor ind i rollen som actionhelt med den heftige 'Taken' fra 2008, og siden da
 har den irske stjerne i set sig tilbage og fortsat med at skyde med skarpt og slå på tæven i en lang række andre succesfulde actionfilm - og altså nu i den aktuelle 'Blacklight'.

Listen med actionbulder på Liam Neesons CV tæller bl.a. også 'Honest Thief', der som 'Blacklight' også er instrueret af Mark Williams, som desuden var producer på Liam Neesons actionbrag 'The Marksman'.

Blacklight Liam Neeson

 

Statshemmeligheder og potent actionrabalder

'Blacklight' lægger sig altså i samme potente bane som andre actionfilm, hvor bl.a. regeringen eller efterretningstjenester ikke har rent mel i posen, mens det ligeledes svirer med politiske magtkampe og hemmelige agendaer.  

Her kan man bl.a. nævne rækken af film i den populære Bourne-franchise med Matt Damon, videre til flere af filmene i Mission: Impossible-serien med Tom Cruise samt også titlerne med Gerard Butler som Mike Banning i serien, der startede med 'London Has Fallen'.

'Blacklight' kan købes og lejes på Blockbuster.dk nu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.