Gå til hovedindhold

Riverdale-skuespiller får livstid for mordet på sin egen mor

Havde en endnu mere tragisk plan

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Den canadiske skuespiller Ryan Grantham er blevet idømt livstid i fængslet – uden mulighed for prøveløsladelse de første 14 år – for mordet på sin egen mor. Det skriver CBC.

I marts 2020 skød skuespilleren sin mor, Barbara Waite, i baghovedet med en kaliber .22 riffel, mens hun spillede klaver i deres hjem i Squamish, British Columbia.

I retten blev det yderligere vist, hvordan Grantham efterfølgende optog en GoPro video, hvor han tilstod drabet og viste liget frem.

Dagen efter dækkede han sin mors lig til et med lagen, omringede det med tændte stearinlys og hang en rosenkrans ved klaveret, inden han kørte væk med en bil fyldt med våben, ammunition og Molotov cocktails.

Hans intention var at dræbe Prime Minister Justin Trudeau. I stedet kørte han dog videre med tanker om at begå et masseskyderi i Vancouver.

I sidste endte besluttede han sig for at melde sig selv til politiet.

Ryan Grantham begyndte med skuespillet allerede som 9-årige, og har siden 2007 gæste-medvirket i en række film og populære tv-serier som fx Supernatural, 'iZombie' og senest i sæson 4 af Riverdale i 2019.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.