Gå til hovedindhold

Ryan Reynolds-film får overraskende fortsættelse 9 år efter

Den havde vi ikke lige set komme

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Ryan Reynolds er som bekendt trådt ind i Marvel-universet som den næsvise anti-helt Deadpool. Det er dog ikke første gang, at man har kunnet finde skuespilleren i superhelte-land.

Således indtog han rollen som bl.a. Green Lantern i filmen af samme navn fra 2011. Ej at forglemme første gang han indtog rollen som Deadpool - dog med meget mindre succes i X-Men Origins: Wolverine.

Ryan Reynolds var således ikke ny udi tegneserie-filmatiseringer, da han i 2013 kunne opleves i R.I.P.D. - side som side med bl.a. Jeff Bridges og Kevin Bacon.

LÆS OGSÅ TOP 5: Ryan Reynolds' bedste filmroller

Filmen var ikke just en succes. 'R.I.P.D.' har således en imponerende lav score på blot 12% frisk blandt anmelderne på Rotten Tomatoes, hvor man samler diverse anmeldelser. Filmen ramte heller ikke plet hos publikum, da den også floppede ved billetlugerne.

Det kommer derfor nok også som noget af en overraskelse for de fleste, at 'R.I.P.D.' nu får en fortsættelse her hele 9 år senere.

Fortsættelsen har allerede fået en titel, nemlig 'R.I.P.D. 2: Rise Of The Damned'. Det skriver Bloody Disgusting. Filmen lander øjensynligt direkte på streaming, men hverken Ryan Reynolds, Jeff Bridges eller Kevin Bacon er at finde på filmens rolleliste på IMDb - endnu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.