Gå til hovedindhold

Rygte: Luke Skywalker får sin egen serie

Disney+ bringer den legendariske jedi tilbage

Skrevet af Ingeborg Bisgaard


Denne artikel indeholder spoilers, så læs kun videre, hvis du har set begge sæsoner af 'The Mandalorian'

Det er efterhånden mange årtier siden, publikum stiftede bekendtskab med den unge Skywalker for første gang. Eftertiden har dog budt på en række gensyn med karakteren i de mange populære efterfølgere – og nu har Disney så altså planer om endnu engang at bringe nyt liv til karakteren i en serie for Disney+.

Historien om den højtelskede jedi skulle angiveligt begynde efter begivenhederne i Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi og udspiller sig i perioden inden hans beslutning om at gå i selvvalgt eksil på planeten Ahch-To. 

Selvom filmene Star Wars: Episode VII – The Force Awakens og Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi i grove træk beskriver denne turbulente tid i Luke Skywalkers liv, ville skildringen af det nye Jedi-tempels tilblivelse alligevel være en fortælling, hvor nye historier i det ikoniske filmunivers passende kunne udspringe.

Læs også: 11 Star Wars-serier er på vej

Ifølge Giant Freakin Robot, er det endnu ikke bekræftet, om seriens tidsperiode kan relatere til Disneys seriehit The Mandalorian eller om handlingsforløbet potentielt samler op på hændelserne efter Luke Skywalkers overraskende gæsteoptræden i netop denne.

Skulle serien blive en realitet, rejses naturligvis også spørgsmålet, om hvilken skuespiller der skal portrættere den legendariske karakter. Mark Hamill kunne vende tilbage med eller uden brug af teknologi, der får ham til at se yngre ud ligesom i 'The Mandalorian', men måske er det tid til at give stafetten videre til en ny og yngre skuespiller.

Der er nok desværre et stykke tid til at en Luke Skywalker-serie ruller over skærmen. Indtil da, kan man dog varme sig ved tanken om at Disney+ har et hav af andre Star Wars-serier på vej - heriblandt serien om en anden ikonisk jedi, nemlig Obi-Wan Kenobi.  

'Obi-Wan Kenobi'-serien har endnu ingen premieredato, men forventes at komme til Disney+ i 2022.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.