Gå til hovedindhold

Schwarzenegger, dansk krimi-succes og farligt begær: 9 serier du skal se i maj

Forårsmåneden på streaming

Skrevet af StreamingGuide


Det bugner med serier i streamingland. Det kan derfor være svært både at vælge og manøvrere i de mange spændende tilbud. Vi peger herunder på 9 serier, du kan kaste dig over i maj måned.

I denne måned er der gensyn med en populær dansk detektiv, en spinoff-serie fra et af Netflix' mest berømte universer og Arnold Schwarzenegger på spion-eventyr, mens det danske dating-program 'Bachlor' vender tilbage - med rollerne vendt på hovedet.

Se de 9 serier du skal streame i løbet af maj herunder:

White House Plumbers

Den fem afsnit lange miniserie 'White House Plumbers' er den sande historie om, hvordan E. Howard Hunt og G. Gordon Liddy ved et uheld væltede det præsidentskab, de ellers forsøgte at beskytte.

I HBO-seriens to hovedroller finder man Woody Harrelson og Justin Theroux, mens man videre også finder Lena Headey fra bl.a. Game of Thrones på rollelisten med flere.

Se 'White House Plumbers' på HBO Max fra den 2. maj.

Ed Sheeran: The Sum of It All

Dokumentarserien omhandler den britiske sanger og sangskriver Ed Sheerans liv, både det private og behind the scenes af diverse hits, han er kommet ud med gennem tiden.  

Serien består af fire afsnit, og hver enkelt har sit fokusområde, Kærlighed, tab, fokus og balance. Derfor er det forskellige områder og tidsperioder, seerne får lov at observere i den globale sangers privatliv. 

'Ed Sheeran: The Sum of It All' kan ses på Disney+ fra den 3. maj.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Netflix-serien Bridgerton er en af streamingtjenestens mest succesfulde, og efter to populære sæsoner får spinoff-serien 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' nu premiere.

Den nye serie følger fanfavoritten Charlotte i hendes yngre dage med fokus på den unge dronnings regeringstid og hendes kærlighedsliv og ægteskab med Kong George. De velkendte karakterer Violet Bridgerton og Lady Danbury vil også medvirke i yngre udgaver.

Bridgerton-universet er baseret på bog-serien af Julia Quinn. Både en sæson tre og fire af hovedserien er desuden på vej.

'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' kan ses på Netflix fra den 4. maj.

 

Sommerdahl - sæson 4

Den danske krimiserie handler om chefefterforskeren Dan Sommerdahl, der kæmper for at holde sammen på sit ægteskab, mens han løser mordgåder og jagter forbrydere i Helsingør sammen med sin ven og makker, Flemming. 

Serien er løst baseret på hovedkarakteren i Anna Grues bøger om reklamemanden og detektiven Dan Sommerdahl, som her spilles af den folkekære Peter Mygind.

Skaberen Lolita Bellstar har tidligere stået bag tv-serien Arvingerne.  

'Sommerdahl' - sæson 4 kan ses på fra den 7. maj på TV 2 Play og fra den 14. maj på TV 2 Charlie.

 

Top Dog - sæson 2

Den svenske krimiserie 'Top Dog' vender denne måned tilbage til skærmen, hvor der nu er gået to år siden afslutningen på den forrige sæson.

Serien er baseret på karaktererne fra Jens Lapidus anmelderroste bøger af samme navn og handler bl.a. om gangsteren Teddy og erhvervsjuristen Emily.

Teddy er steget i graderne i Stockholms kriminelle miljø, mens Emily får en stor chance på jobbet, men hun må se sig selv splittet mellem sin karriere og det, som virkelig betyder noget.

'Top Dog' sæson 2 får premiere den 8. maj på C More.

City on Fire

I krimidrama-serien 'City on Fire' bliver den unge Samantha Yeung skudt i Central Park i New York City den 4. juli i 2003.

Den efterfølgende efterforskning afslører, at ​​hendes mord har forbindelse til en række mystiske brande i byen og dens musikscene samt en velhavende ejendomsfamilie fyldt med hemmeligheder.

'City on Fire' får premiere på Apple TV+ den 12. maj.

Fatal Attraction

Drama-thrilleren 'Fatal Attraction' er en serie baseret på Adrian Lynes 80'er-klassiker af samme navn med Michael Douglas, Glenn Close og Anne Archer.

I denne gentænkning bliver emner som bl.a. ægteskab, kontrol og utroskab således sat i spil i en moderne og opdateret ramme. På rollelisten finder man bl.a. Joshua Jackson, Lizzy Caplan og Amanda Peet.

Følg med i 'Fatal Attraction' på SkyShowtime fra den 22. maj.

Bachelorette

TV 2s dating-program Bachelor har kørt med stor succes i to sæsoner, og nu vender det populære format tilbage – men rollerne er denne gang vendt på hovedet.

Denne gang er det nemlig to singlekvinder, Julie og Mette, der står klar til at tage imod 18 mænd, som de skal date i Mexico med håbet om at finde den store kærlighed.

Fans af programmet vil kunne genkende Mette, der medvirkede som deltager i anden sæson af 'Bachelor'. Tre ud af de fire endelige par fra de foregående sæsoner er stadig sammen, så oddsene er med, når jagten på kærlighed igen sættes i gang.

Følg med i 'Bachelorette' på TV 2 Play eller TV 2 Echo fra den 23. maj.

Fubar

Serien 'Fubar' følger en far og hans datter, der finder ud af, at hele deres forhold er baseret på en løgn. De er nemlig begge CIA-agenter. De vælger nu at slå sig sammen.

Der venter nu et humoristisk og globalt spion-eventyr med familie og action i centrum.

I hovedrollen ses Arnold Schwarzenegger, der får selskab af bl.a. Monica Barbaro (Top Gun: Maverick), Jay Baruchel (This is the End) og Gabriel Luna (The Last of Us).

Action-legenden har selv sammenlignet serien med sin 90'er-klassiker True Lies.

'Fubar' får premiere på Netflix den 25. maj.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.