Gå til hovedindhold

Se billederne: Fans vil have Mads Mikkelsen som hovedrolle i 'The Witcher'

Erstatning for Henry Cavill

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Skuespilleren Henry Cavill smed lidt af en bombe i sidste uge, da det kom frem, at han ikke ville spille Geralt of Rivia i den 4. sæson af Netflix-serien The Witcher.

Samtidig kom det frem, at Liam Hemsworth fra The Hunger Games-filmene skulle overtage rollen i fantasy-serien – noget som fans ikke har været synderligt begejstrede for.

Faktisk har det stået så grelt til, at nogle fans har startet en online underskriftsindsamling for at få Henry Cavill tilbage og samtidig fyret forfatterne bag serien.

LÆS OGSÅ: Henry Cavill forlader The Witcher – The Hunger Games-stjerne overtager

Andre har kigget efter alternativer til Cavill og Hemsworth, og bl.a. fansitet Netflix Memes har fremhævet selveste Mads Mikkelsen som en perfekt erstatning i sæson 4. Se fanartbillederne af Wonki Cho og opslaget nederst.

Lige nu har 152.000 personer liket opslaget, og mange kommenterer, at de sagtens kan se danskeren som Geralt of Rivia, selvom de også nævner andre skuespillere som Luke Evans og Matt Bomer som gode bud. Ingen af kommentarerne virker til gengæld synderligt interesserede i at se Hemsworth i rollen.

Vi kunne sagtens se Mikkelsen overtage rollen, men som en fan skriver på Facebook, så er det også lidt synd, hvis danskeren kun skal castes til at overtage roller fra andre (med tanke på, at han erstattede Johnny Depp i Fantastiske skabninger-universet).

Ikke desto mindre har den 56-årige danske stjerne flere eventyrlige roller på cv'et, bl.a. i King Arthur, Clash of the Titans og The Three Musketeers, så det er en velkendt genre.

Henry Cavill kan dog stadig opleves en sidste gang som Geralt i den 3. sæson af serien, der udkommer i sommeren 2023.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.