Gå til hovedindhold

Se billedet: Robert Downey Jr. fjerner alt håret til ny serie!

Stjernen nægtede at snyde

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Oftest ser man Robert Downey Jr. med mørke lokker, men nu er det altså slut med håret for den 57-årige skuespiller.

I hvert fald for en stund. Han har nemlig ladet sig kronrage til sin rolle i den kommende miniserie The Sympathizer.

Den karismatiske stjerne viste sit nye skaldede look frem ved weekendens Governors Ball. Iron Man-skuespilleren havde dog inden da allerede vist processen bag på sin Instagram, hvor han fik hjælp af sine børn til sit nye udseende.

Se videoen nederst i artiklen, der har en overraskende finale.

Robert Downey Jr. fortæller bl.a. på Instagram, at han ikke ville bære en falsk skaldepande i HBO-serien, hvorfor han altså er gået den ægte vej.

LÆS OGSÅ: Robert Downey Jr. improviserede Iron Mans mest ikoniske replik

'The Sympathizer' er en serie-bearbejdelse af den vietnamesisk-amerikanske forfatter og professor Viet Thanh Nguyens roman fra 2015 af samme navn.

HBO-serien følger en spion, der er i trøjen i den sydvietnamesiske hær i Vietnam-krigens sidste dage. Han fortsætter efterfølgende sit arbejdsliv i Hollywood, hvor han kommer til at arbejde som rådgiver på krigsfilm som Apocalypse Now og Platoon.

Robert Downey Jr. skal spille en Hollywood-instruktør samt en kongresmedlem og CIA-agent i serien. Rollelisten byder bl.a. også på Sandra Oh, som man bl.a. kender fra serien Killing Eve.

'The Sympathizer' afventer premieredato.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.