Gå til hovedindhold

Se de første billeder: Netflix afslører premieredato på 2. sæson af dansk komedieserie

Se de første billeder

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Netflix har afsløret premieredatoen til 2. sæson af deres populære danske serie Skruk med Josephine Park i hovedrollen.

Fra den 22. august kan man se den nye sæson på tjenesten.

I samme ombæring har Netflix også løftet sløret for en række helt nye billeder fra sæson 2. Se dem alle herunder.

Netflix skriver i en pressemeddelse om handlingen i 2. sæson:

Fertilitetslægen Nana (Josephine Park) er tilbage – nu som mor til en to måneder gammel baby. Men Nana hader at være på barsel. Hun er ved at drukne i pizzabakker, babysalmesang og ren og skær kedsomhed, og hun tager derfor den drastiske beslutning om at trygle sin gamle chef Helle (Charlotte Munck) om at genansætte hende.

Helle indvilger, men kun på betingelse af, at Nana kan starte i morgen. Nana står nu med et akut behov for en babysitter, og som den eneste kandidat står hendes excentriske mor, dansktopstjernen Lise LaCour (Tammi Øst), der som en dagplejeordning fra helvede flytter ind i Nanas mikroskopiske lejlighed.

På DoVi har Helle ansat en ny stjernelæge, den underskønne Hampus (Oscar Töringe), der med sin irriterende svenske perfekthed gør det svært for Nana at leve op til sin gamle status som klinikkens rockstar.

Bedst som Nana tror, det hele ikke kan blive mere presset, støder hun på sin gamle flamme Mathias (Simon Sears), der stadig ikke ved, at han er far til hendes barn. Mere end nogensinde føler Nana sig nødsaget til at lyve, og mere end nogensinde, burde hun fortælle sandheden. 

Serien er skabt af Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer.

Sæson 2 af 'Skruk' får premiere den 22. august på Netflix.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.