Gå til hovedindhold

Se de første billeder: The Rock og Chris Evans slår sig sammen i kæmpestor julefilm

Julefilm møder 'Fast & Furious'

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


I starten af i år kunne vi for første gang rapportere om Dwayne Johnsons kommende julefilm Red One, hvor han skal spille overfor selveste Chris 'Captain America' Evans – den nykårede udgave af "årets mest sexede mand".

Nu er den første forsmag på actionfilmen landet i form af en række billeder (se dem nederst), dels med de storgrinende hovedroller og dels med filmens kendte julemand – (selvfølgelig) spillet af en Oscar-vinder. Ingen ringere end J.K. Simmons (Whiplash) indtager nemlig rollen som Santa Claus, og kan på fotoerne ses i fuld udklædning.

Handlingen i 'Red One' er stadig ikke afsløret, men producer Hiram Garcia har beskrevet actionbraget som Fast & Furious: Hobbs & Shaw møder Miraklet på Manhattan - hvilket lyder som noget af en kombi!

LÆS OGSÅ: Hvorfor er Vin Diesel og Dwayne Johnson uvenner? Fast & Furious-dramaet forklaret

Selv tøver The Rock heller ikke med at hype julefilmen i den medfølgende tekst til de nye billeder. Han kalder således 'Red One' en ”kæmpestor, verdensomspændende og sjov film” – og omtaler det allerede som en franchise. Med andre ord lyder det til, at der allerede er tænkt i fremtidige fortsættelser.

Bag kameraet finder vi Jake Kasdan, der også sad i instruktørstolen på Jumanji: Welcome to the Jungle og opfølgeren Jumanji: The Next Level.

Mens manuskriptet er forfattet af Chris Morgan, der er manden bag actionbragene Fast Five, Fast & Furious 6, Furious 7, The Fate of the Furious og den førnævnte 'Hobbs & Shaw'.

Udover de tre nævnte stjerner består rollelisten også af bl.a. Lucy Liu, Nick Kroll og Bonnie Hunt.

Optagelserne til 'Red One' er i fuld gang, og filmen forventes at få premiere omkring julen 2023 på Prime Video.

Dwayne Johnson kan lige nu ses i den biografaktuelle 'Black Adam'.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.