Gå til hovedindhold

Se den faretruende plakat: Ny Game of Thrones-serie lover ild og en mægtig drage

'House of the Dragon' venter forude

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


En mægtig drage troner sig stort op på den nye og officielle plakat for den kommende prequel-serie til den populære fantasy-serie Game of Thrones. Se den faretruende plakat herunder, der blev offentliggjort på Twitter.

Første afsnit ud af 10 af House of the Dragon lander på HBO Max den 22. august her i landet. Vi har allerede fået flere kig på serien udover denne plakat, bl.a. en episk trailer, flere billeder og et indblik i seriens karakterer og skuespillere.

SE OGSÅ: Første episke trailer til ny Game of Thrones-serie 'House of the Dragon'

Serien er som 'Game of Thrones' også baseret på George R.R. Martins skriverier, her gælder det bogen 'Fire & Blood' fra 2018.

Fortællingen udspiller sig to århundreder før begivenhederne i 'Game of Thrones' og er historien om slægten Targaryens storhed og fald. En slægt, der har et helt særlig bånd til de ildspydende drager.

Rollelisten tæller navne som Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Rhys Ifans, Steve Toussaint og Eve Best.


'House of the Dragon' har premiere på HBO Max den 22. august

House of the Dragon plakat HBO Max
 

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.