Gå til hovedindhold

Se det første klip: 'Klovn' vender tilbage med nyt juleafsnit

Premieredatoen er også afsløret

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Efter at sæson 9 sluttede tidligere på året, har udsigterne til mere Klovn været usikre. Men nu har TV2 afsløret, at et special-afsnit lander den 1. advent - som en tidlig julegave til os fans! Se det første klip fra afsnitte herunder.

Afsnittet har fået titlen 'Jul i de gamle træsko'. Frank og Mia skal være bedsteforældre omkring den søde juletid, men i bedste Frank-stil bliver svigerfamilien udsat for en del prøvelser.

Rollelisten består af de gamle kendinge med Frank Hvam, Casper Christensen, Mia Lyhne og Camilla Lehfeld i front, men blandt de nye navne er virkelighedens par Lars Mikkelsen og Anette Støvlebæk - som vi nok må antage er barnets nye svigerforældre.

'Klovn' har tidligere lavet det ikoniske juleafsnit 'God Jul, Frank' fra sæson 3.

Vil du høre mere om, hvordan Frank og Casper laver 'Klovn'? Så lyt til vores interview med seriens medforfatter Neel Feldstedt, der også løfter sløret for, om vi får en 'Klovn' sæson 10.

Du finder også podcasten på disse tjenester:


På Spotify
I Apple podcast
Hos Libsyn
På Podimo
Google podcasts
- Og i din podcast-app (Android og iPhone)

BLIV MEDLEM AF VORES FILMFORUM PÅ FACEBOOK HER.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.