Gå til hovedindhold

Se det første sneak peak på den danske udgave af 'The Bachelor'

Premieredatoen er endelig offentliggjort

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Formatet fra det amerikanske succes-program om én mands jagt på kærligheden er nu nået Danmark med Bachelor, der får premiere på TV2 Play den 25. maj med Petra Nagel som vært.

Programmets midtpunkt er 32-årige Casper Berthelsen, der er uddannet officer og kaptajn i Flyvevåbnet, har masteruddannelsen Master of Business Administration (MBA), er cerfiticeret personlig træner, og som i dag er HR-partner i Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Den danske dating-serie introducerer 18 kvinder, som hver især skal finde ud af, om Casper er deres store kærlighed igennem 24 programmer. 

'Bachelor' er optaget i Grækenland, hvor Casper hver uge i en ceremoni tilbyder en rose til de kvinder, han gerne vil se mere til, mens kvinderne skal tage stilling til, om de vil tage imod den.

Indholdschefen for TV2 Play og TV2 Zulu Sune Roland fortæller, at programmet er for dem, der elsker reality og kærlighed, mens publikum både kan forvente store følelser, drama og magi.

Se traileren til 'Bachelor' her:

'Bachelor' får premiere på TV2 Play den 25. maj.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.