Gå til hovedindhold

Se traileren: Ny komedieserie handler om verdens sidste Blockbuster-butik

Brooklyn Nine-Nine forfatter står bag

benjamin.v.b@hotmail.com
Skrevet af Benjamin Vang Blaakilde


Ironien er til at tage og føle på her. Netflix har gennem over ti år været en stor faktor i den gigantiske tilbagegang, der har været for fysiske filmudlejningsbutikker. For at det ikke skal løgn, blev den største af disse videoudlejningskæder, Blockbuster, i 2000 faktisk tilbudt at købe Netflix, der dengang var en DVD-leje-service over posten.

Blockbuster afslog dog, da de ikke troede på projektet. I dag er magtforholdet i stor stil ændret.

Derfor er det kun passende, at streaminggiganten selv står bag en ny serie om den allersidste Blockbuster-butik i verden.

I den første trailer til serien, der har fået den rammende titel Blockbuster, får vi allerede en god forsmag på den humor og nostalgi, som vi kan have i vente i den kommende sitcom. Du kan se traileren i bunden af artiklen.

LÆS OGSÅ: 00'er-ikon vender tilbage på skærmen i ny Netflix-julefilm

Serien er skabt af Vanessa Ramos, der tidligere har været forfatter og producer på Brooklyn Nine-Nine. Ramos har da også taget Melissa Fumero med fra den populære politi-komedie, hvor hun spillede Amy Santiago.

Den nye serie har derudover bl.a. Randall Park, som man måske kender fra WandaVision og Ant-Man and the Wasp i Marvel-universet, på rollelisten.

Blockbuster kan ses på Netflix fra d. 3. November.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.