Gå til hovedindhold

Serie-skaber ville virkelig gerne have set Mads Mikkelsen og Hannibal-medspiller kysse

Finalen kunne have set anderledes ud

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Mads Mikkelsen spillede den ikoniske karakter Dr. Hannibal Lecter i hitserien Hannibal, der trods sin afslutning i 2015 stadig har trofaste fans verden over.

Derfor får skaberen Bryan Fuller også stadig spørgsmål omkring den populære serie - og især til det intense forhold mellem Mads Mikkelsen og Hugh Dancys to hovedroller, der henimod slutningen udviklede sig til noget mere end bare et venskab.

Seriens sidste episode førte nemlig Dr. Lector og FBI-agenten Will Graham tættere end nogensinde før, men publikum fik aldrig lov til at se et kys mellem de to. Og det var ikke tilfældigt, har seriens skaber afsløret i et interview med Entertainment Weekly:

- Vi skød scenen flere gange, og der var aldrig nogle læber, der faktisk rørte ved hinanden. Men der var en optagelse, hvor Mads åbnede sine læber en smule, svævende over Wills mund i, hvad der føltes som... lang tid.

Læs også: Top 10 med Mads Mikkelsens bedste roller

- Problemet for mig var altid, at jeg ikke ville gøre deres kærlighedshistorie falsk eller forceret. Jeg ønskede altid, at det skulle være organisk.

Men Fuller fortryder nu manglen på et kys her syv år senere:

- Hvis jeg skulle gøre det igen, ville jeg måske foreslå et kys og se, hvordan det virkede. Ingen af skuespillerne var nogensinde bange for at gå derhen. Hvis der var nogen bekymringer, så var det altid omkring at forblive autentisk.

- Det var absolut mit mål, ja, jeg ville virkelig gerne se dem kysse.

'Hannibal' kan ses på Blockbuster og SF Anytime.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.