Gå til hovedindhold

Sommerens magi: Pixar har lavet den ultimative feriefilm

Nu kan du købe 'Luca' til hjemmebiografen på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


Køb og behold Disney/Pixar-animationsfilmen 'Luca' på Blockbuster.dk.

Køb filmen her:

Blockbuster

Sommer, varme og magi står forrest i Pixars nyeste animationsfilm Luca, der tager publikum med på en eventyrlig rejse ved den solrige italienske kyst, hvor man følger drengen Luca og hans nye ven, Alberto.

De to venner er dog ikke som andre drenge er flest, da Luca og Alberto lever under vandet som magiske søvæsner. Drengenes ophav kan da også kun ses under havets overflade, mens de på landjorden fremstår som alle andre mennesker.

Luca drømmer om overfladens hemmeligheder, og da hans forældre en dag beslutter at sende deres søn længere ud på havet til hans skøre onkel, løber de to søvæsner væk hjemmefra til den nærmeste havneby.

Havnebyens mennesker viser sig dog at jagte havets søvæsner, så Luca og Alberto må holde deres ophav hemmeligt, mens de hjælper en lokal pige med at vinde det lokale Portorosso Cup ræs.

</b>

Magiske italienske omgivelser møder 'Den lille havfrue'

'Luca' emmer af syditaliensk sommer og hyggelig feriestemning, mens animationen og farverne er så lækre og varme, at man får lyst til at tage en bid.

Animationfilmens fiktive havneby er baseret på Italiens populære Cinque Terre-område, der strækker sig over 12 kilometer og inkluderer fem små landsbyer, der hyppigt besøges af turister pga. deres skønhed og charme.

Æstetisk er det svært ikke at trække tråde til Oscar-vinderen Call Me By Your Name, der også får sin varme fra Italiens solrige omgivelser, mens Luca næsten kunne ligne en animeret udgave af Timothée Chalamet som barn.

Historien minder til gengæld mere om Disney-klassikeren Den lille havfrue, hvor en ung havfrue for første gang stifter bekendtskab med menneskelige skikke, mens også Luca og Alberto kommer på dybt vand på landjorden.

</b>

Magisk animation og stærk personlig historiefortælling

Pixars katalog er intet mindre end imponerende, og med film som Toy Story, Inside Out og Finding Nemo benytter animationsstudiet deres fortælleres egne historier til at frembringe stærke følelser i deres film.

Også 'Luca' er baseret på instruktør Enrico Casarosas egen barndom, og hvordan han som 11-årige mødte sin bedste ven, der havde et fuldstændig anderledes liv, og som hjalp ham med at vokse fra barn til voksen.

Udover at røre publikum med deres personlige fortællinger revolutionerede Pixar også genren allerede ved studiets start i 1995 med 'Toy Story', der bragte farvefuld computeranimation til det store lærred for første gang.

Med endnu en æstetisk perle, der på samme tid fortæller en rørende, personlig historie, falder 'Luca' derfor perfekt ind i Pixars ekstraordinære bagkatalog med sin varme historie om venskab og identitet.

Køb og behold 'Luca' på Blockbuster.dk nu.

</b>

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.