Gå til hovedindhold

Sommerguide: De 11 bedste nye film til hjemmebiografen

Se aktuelle storfilm på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


Sommeren er over os, og feriedagene inviterer til afslapning og en god film derhjemme i sofaen. Vi kommer derfor med den perfekte filmguide til dine sommerdage. 

Er du mest til storslået musikfilm med Elvis, hæsblæsende action eller film for hele familien? Vi har det hele med på vores liste over spændende og aktuelle titler, som du kan se på Blockbuster.dk denne sommer.

CMore

 

The Lost City

The Lost City

Et vaskeægte jungle-eventyr venter i 'The Lost City' om forfatteren Loretta, hvis bogturné udvikler sig til en vild rejse langt fra fiktionens verden dybt inde i junglens dyb.

Da en rigmand kidnapper Loretta for at bruge hendes viden om arkæologi og oldtidssprog til at finde en skjult skat i en forsvunden by, kommer hjælpen måske fra uventet kant.

Lorettas manager og bogforside-modellen Alan sætter en redningsmission i gang, og da Alan tager turen efter hende ind i junglen, kommer det umage par snart på flugt sammen fra rigmanden og hans håndlangere.

Den komiske skattejagt har en stjernespækket rolleliste med Sandra Bullock og Channing Tatum i hovedrollerne, Daniel Radcliffe som ond rigmand og Brad Pitt i en sjov birolle.

Køb eller lej 'The Lost City' på Blockbuster.dk her.

Krummerne - det er svært at være 11 år

Krummerne – det er svært at være 11 år 

I den danske familiefilm er skærmen begyndt at fylde for meget i hverdagen hos familien Krumborg, og Mor synes, at familien skal komme hinanden mere ved. Krumme foreslår derfor en skærmfri uge, så han slipper for at blive drillet henne i skolen for sin gamle skodmobil. 

Krumme bliver opslugt af Kim-bøgerne og beslutter sig for at oprette sit eget detektivbureau. Da mestertyvene Tina og Jeff dukker op med den stjålne diamant fra Nationalmuseet, har Krumme sin første sag. Men det er ikke så let at være detektiv - eller 11 år for den sags skyld. 

'Krummerne - det er svært at være 11 år' er den 6. film om Krumme og hans familie baseret på Thøger Birkelands bøger. Den første udkom tilbage i 1991 og blev et kæmpe hit. I 1996 var familien ligeledes centrum for TV2s populære julekalender 'Krummernes Jul'. 

Køb eller lej 'Krummerne – det er svært at være 11 år' på Blockbuster.dk her.

I Am Zlatan

Jeg er Zlatan 

I Danmark har vi Laudrup, og i Sverige står Zlatan Ibrahimović som den største fodboldspiller gennem tiderne.

Filmen 'Jeg er Zlatan' skildrer den usædvanlige personlighed, der skulle imponere fans af sporten verden over med sine optrædener for klubber som Ajax Amsterdam, AC Milan og FC Barcelona. 

Fortællingen starter tilbage i ghettoen Rosengård i Malmø, hvor Zlatan vokser op. Den unge spillers talent er ikke til at tage fejl af, og storklubberne rundt om i Europa står på spring for at sikre sig Zlatans underskrift.

Men samtidig forandrer Sverige sig, og hele den udvikling skildres gennem en af de mest kendte svenskere nogensinde. 

Køb eller lej ’Jeg er Zlatan’ på Blockbuster.dk her. 

Ambulance

Ambulance

Hollywood-stjernen Jake Gyllenhaal medvirker i sin tredje amerikanske genindspilning af en dansk film i 'Ambulance', der handler om den dekorerede krigsveteran Will Sharp, der desperat mangler penge til at dække sin kones medicinregninger.

Will søger derfor hjælp fra den ene person, han ved, han ikke burde spørge, nemlig adoptivbroren Danny. Men Danny, en karismatisk karriereforbryder, tilbyder i stedet Will en anden mulighed. At være partner i det største bankrøveri i Los Angeles' historie med et udbytte på svimlende 32 millioner dollars.

Men da deres plan går spektakulært galt, ender de i en kapret ambulance med en såret betjent ombord, og Will og Danny må nu forsøge at undslippe et massivt opbud af ordenshåndhævere, holde deres gidsler i live og på en eller anden måde undgå at slå hinanden ihjel, alt imens de udfører den mest vanvittige flugt, L.A. nogensinde har set.

Filmen er baseret på den danske film Ambulancen fra 2005. Gyllenhaal har tidligere genindspillet danske film med Brothers og The Guilty,

Køb 'Ambulance' på Blockbuster.dk her.

Ny dansk film hyldet i USA: Et overraskende feelgood-drama fra betonblokken

Miss Viborg

Turen går til Viborg i dette danske feelgood drama om førtidspensionisten og den tidligere skønhedsdronning Solvej, der lever et selvvalgt isoleret liv med vante rutiner og dyrkning af gamle knuste drømme.

På sin pensionistknallert tøffer hun rundt med hunden, Poul Reichhardt, og supplerer førtidspensionen med salg af sine receptpligtige piller i lokalområdet.

Naboens datter, den rodløse og grænsesøgende, 17-årige Kate, aner ikke, hvad hun skal stille op med sig selv og sit liv og i et anfald af kedsomhed, bryder hun ind i nabolejligheden men overraskes af Solvej.

Nu begynder et spil om, hvem der snyder hvem, men der opstår også et uventet venskab. Måske har livet mere at byde på for begge, hvis de bare tør?

Filmen har fået international hæder på Santa Barbara Film Festival, hvor den modtog prisen for Bedste Nordiske Film.

Køb 'Miss Viborg' på Blockbuster.dk her.

Syng 2 2021

Syng 2

Animationshittet Syng har fået en efterfølger, der igen handler om de musikalske og talentfulde dyr med store drømme.

Den altid optimistiske koala Buster Moon og hans stjernespækkede musicaltrup er i gang med forberedelserne til deres mest ekstravagante show nogensinde. De skal nemlig opsætte en musical i Crystal Tower teatret i den berømte by Redshore City.

Det har de fået lov til af Crystal Entertainments nådesløse chef, ulven Jimmy Crystal, på én betingelse: De skal forsøge at overtale verdens mest afsondrede rockstjerne til at medvirke.

Hvis ikke det lykkedes, er Buster Moon og vennerne i store problemer med ulven. Derfor må de sætte alle kræfter ind på at holde deres løfte og samtidig sørge for, at deres musical bliver den bedste, Jimmy Crystal nogensinde har set.

Køb eller lej 'Syng 2' på Blockbuster.dk her.

Belfast

Belfast

Tilstanden i den nordirske hovedstad Belfast er i 1960erne mildest talt kaotisk med hyppige sammenstød mellem stridende grupperinger. 

Gennem drengen Buddys synsvinkel følger vi begivenhederne, hvor hans mor forsøger at holde sammen på familien i deres hjem, faren har et ønske om at rejse væk, og bedsteforældrene fungerer som et livsklogt anker i en svær hverdag. 

'Belfast' er Kenneth Branaghs mest personlige film til dato og indbragte ham karrierens første Oscar-statuette for Bedste originale manuskript.

Filmen skildrer den legendariske skuespiller/instruktørs opvækst, inden han blev et verdensnavn med flere store Shakespeare-roller og senere Hollywood-blockbusters som 'Harry Potter og Hemmelighedernes kammer'.

Køb 'Belfast' på Blockbuster.dk her.

Everything Everywhere All at Once

Everything Everywhere All at Once

Glem alt om Marvels multivers og udforsk universets uendelige muligheder i dette hæsblæsende og rørende action-eventyr med Michelle Yeoh i front.

'Everything Everywhere All At Once' handler om Evelyn Wang, der sidder bøjet over skatteregnskabet, da hun pludselig kastes ud i et eventyr, hvor kun hun alene kan redde verden fra undergangen ved at udforske andre universer, der forbinder hende med de liv, hun også kunne have levet.

For Evelyn bliver livet aldrig det samme igen, og hvor meget hun selv står til at miste, kan kun fremtiden vise.

I hovedrollen finder man Michelle Yeoh, som bl.a. er kendt fra film som Crouching Tiger, Hidden DragonCrazy Rich Asians og Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Køb 'Everything Everywhere All at Once' på Blockbuster.dk her.

Sonic the Hedgehog 2

Sonic the Hedgehog 2 

I efterfølgeren til SEGA-filmatiseringen fra 2020 har Sonic slået sig ned i Green Hill, hvor han vil bevise, at han er en ægte helt. Men snart vender Dr. Robotnik tilbage sammen med sin nye håndlanger Knuckles. 

Den gemene Robotnik leder efter en smaragd, der kan udslette civilisationer og føre hans onde planer ud i livet. Sammen med sin makker, den tohalede ræv Tails, drager Sonic derfor ud på et jordomspændende eventyr for at finde smaragden før Robotnik og hans håndlangere. 

Sonic the Hedgehog så første gang dagens lys i et spil til konsollen SEGA Mega Drive (i USA: Genesis) i 1991, og han blev hurtigt ophøjet som spilfabrikantens svar på Nintendos maskot Super Mario. Karakteren har siden optrådt i adskillige spil, tegnefilm og nu i to populære biograffilm. 

Køb eller lej 'Sonic the Hedgehog 2' på Blockbuster.dk her.

Elvis

Elvis

Det unge talent Austin Butler har sit helt store gennembrud i dette biografiske drama om musikeren Elvis Presley og hans forhold til manageren, Oberst Tom Parker.

Musikfilmen dykker ned i den komplekse dynamik mellem Presley og Parker, der strækker sig over 20 år - fra Presleys’ ydmyge begyndelse til berømmelse og stjernestatus.

Overfor Austin Butler står Oscar-vinderen Tom Hanks, som er sminket til ukendelighed i rollen som Tom Parker.

'Elvis' er instrueret af Baz Luhrmann, der især er kendt for sine ekstravagante, romantiske dramaer heriblandt Moulin Rouge!Den store Gatsby og Romeo + Juliet.

Køb eller lej 'Elvis' på Blockbuster.dk fra den 7. august her.

C'mon C'mon

C’mon C’mon 

Den midaldrende radiojournalist Johnny er i gang med at indspille en reportage om børns forhold til forskellige ting i livet: venskaber, familie og samfundet omkring dem. Men hans eget liv bliver vendt op og ned, da han får ansvaret for sin lille nevø Jesse. 

Godt nok har Johnny erfaring med at tale med børn til sine radioindslag, men han har aldrig selv haft børn, så i løbet af de dage, han er sammen med Jesse, lærer han, at børns behov, bekymringer og glæder er anderledes, men ikke mindre vigtige end en voksens. 

Joaquin Phoenix har den kærlige hovedrolle som Johnny, der er en diametral modsætning til rollen som Joker, der indbragte skuespilleren en Oscar-statuette i 2020. Filmen er instrueret af Mike Mills, der blev nomineret til en Oscar for manuskriptet til 'Alletiders kvinder', og han er også kendt for den Oscar-vindende film 'Beginners'. 

Køb eller lej 'C’mon C’mon' her. 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.