Gå til hovedindhold

Spilletiderne på ny sæson af 'Stranger Things' afsløret: De længste afsnit nogensinde!

Bered jer på en del tissepauser

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Det startede tilbage i 2016 med den første sæson af Stranger Things. Lige om lidt lander så første del af den 4. sæson af Netflix-serien, nemlig den 27. maj.

Første del af sæsonen består af syv episoder, mens de sidste to lander den 1. juli. Den nye og kommende sæson er således på i alt ni afsnit.

Nu er spilletiderne blevet offentliggjort, hvilket afslører, at det bliver den hidtil længste sæson af serien. Samlet rammer de ni afnit nemlig en spilletid på intet mindre end 13 timer, hvor de to sidste episoder lander på næsten fire timer tilsammen.

Mere præcist er afsnit syv intet mindre end 1 time og 38 minutter lang, mens afsnit otte er omkring 1 time og 25 minutter og finale-afsnittet lander på næsten 2 timer og 30 minutter! De øvrige afsnit er på cirka 1 time og 15 minutter hver.

SE OGSÅ: Uhyggen ulmer i traileren til 4. sæson af 'Stranger Things'

Sidst vi så noget til Hawkins' beboere, var de gået hver til sit efter slaget ved Starcourt. Den nye sæson følger begivenhederne seks måneder senere.

Nu skal vores helte i skikkelse af Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schnapp), Eleven (Millie Bobby Brown), Dustin (Gaten Matarazzo) og Lucas (Caleb McLaughlin) finde ud af, hvordan de kan sætte en stopper for the Upside Down, mens de også lige har et skoleliv at skulle navigere i.

Handlingen er dog ikke begrænset til Hawkins, men udspiller sig også i bl.a. både Rusland, Californien med mere.

Første del af 4. sæson af 'Stranger Things' kan ses på Netflix fra den 27. maj.

 

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.