Gå til hovedindhold

Steven Spielberg og Tom Hanks præsenterer opfølger til Band of Brothers

No Time To Die-instruktør skal stå bag kameraet

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Instruktøren bag den kommende James Bond-film No Time To Die, Cary Joji Fukunaga, vender tilbage til seriens verden med de første tre episoder af Masters of the Air, der følger op på de Emmy-vindende miniserier Band of Brothers og The Pacific.

Fukunaga har tidligere stået bag den anmelderroste første sæson af True Detective med Matthew McConaughey og Woody Harrelson samt Netflix-serien Maniac.

'Masters of the Air' laves til Apple TV+ og bliver en 10-episoders filmatisering af Donald L. Millers roman ved samme navn. Bogen fortæller historien om mændene i det amerikanske 8th Air Force under Anden Verdenskrig, der fløj med bomberne, som var med til at knække Hitlers hær.

Steven Spielberg og Tom Hanks genforenes i producerstolen i 'Masters of the Air', ligesom de tidligere gjorde i både 'Band of Brothers' of 'The Pacific', der ligeledes finder sted under Anden Verdenskrig.

'Band of Brothers' handler om Easy Company, der starter med militærtræning, som skal forberede dem på at blive smidt ud med faldskærm i Frankrig på D-dag, 'The Pacific' ses gennem marinesoldaters perspektiv, og 'Masters of the Air' vil nu fokusere på luftens krigsmestre.

Masters of the Air afventer premieredato på streaming.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.