Gå til hovedindhold

Stjerne raser mod dårlige anmeldelser af Netflix-film: "Fuck dig og din selvhøjtidelighed"

Har kritikerne ret i deres dom over Leonardo DiCaprio-filmen?

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Hollywood-veteranen Ron Perlman raser mod de dårlige anmeldelser af Netflix-filmen Don't Look Up i et nyt interview med Independent.

Filmen, der har Leonardo DiCaprio i hovedrollen, fik en blandet modtagelse, da den i december udkom på tjenesten, hvor dens dommedagssatire og humor ikke faldt i alles smag.

Men den modtagelse har Hellboy-stjernen Perlman ikke meget tilovers for:

- Fuck dig og din selvhøjtidelighed og dit selvoptagede behov for at sige alt dårligt om noget, bare så du kan få noget opmærksomhed for noget, som du ikke har nogen idé om, hvordan man laver.

- Det er korrupt. Og det er sygt. Og det er forskruet.

Men Perlman siger, at han kan forstå, at det er en reaktion på "hvordan internettet næsten har dræbt journalisme. Og nu prøver journalismen at gøre alt, hvad den kan for at forblive relevant og bevare dens status.

I 'Don't Look Up' spiller den 71-årige skuespiller militær-officeren Benedict Drask, der sendes på en særlig rummission, og har bl.a. selskab af Jennifer Lawrence, Meryl Streep og Cate Blanchett på rollelisten.

Bag filmen står Adam McKay, der tidligere har lavet de roste The Big Short og Vice, og 'Don't Look Up' er trods de ujævne anmeldelser allerede i spil til priser ved diverse uddelinger, herunder Golden Globes, hvor den modtog fire normeringer.

'Don't Look Up' kan ses på Netflix nu.

Ron Perlman er aktuel i biografen i 'Nightmare Alley'.

Ron Perlman is Colonel Ben Drask : r/blankies

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.