Gå til hovedindhold

Stjerne siger farvel til ikonisk serie-rolle: ”Det var med sikkerhed sidste gang”

15 år efter debuten

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Bemærk: Artiklen indeholder milde spoilers for ’Better Call Saul’.

Det er ikke kun Breaking Bad-serien Better Call Saul, der sagde farvel med sin sjette sæson i sidste uge. Det gør en af universets centrale skuespillere også.

For på trods af en lang række roller inden, bl.a. optrædener i ’The X-Files’, ’Bones’ og 'Mission: Impossible 3', så var det i rollen som Jesse Pinkman, Walter Whites tro meth-væbner, at Aaron Paul for alvor slog sit navn fast.

Men efter 64 afsnit og spillefilmen El Camino: A Breaking Bad Movie siger stjernen nu uigenkaldeligt farvel til karakteren – 15 år efter, at han spillede ham første gang i 2007.

Senest havde han to cameo-optrædener i Better Call Saul, der udspiller sig før begivenhederne i ’Breaking Bad’. Men nu, hvor den serie også er bragt til ende, er Aarol Paul også klar til at pensionere Pinkman. Til Hollywood Reporter udtaler han:

- [Jesse Pinkman] vil altid have en særlig plads inde i mig, men jeg kan med sikkerhed sige, at [Better Call Saul] var sidste gang, vi kommer til at se Pinkman. Så det var et skønt farvel.

Aaron Pauls tilbagevenden som den unge Pinkman har også trukket kommentarer på de sociale medier, da serien havde svært ved at skjule, at den nu 40-årige Paul ikke var i 20’erne længere.

Men med denne udmelding kan fans, der håbede at se en ’El Camino 2’ også godt skrue forventningerne ned.

Selvom Breaking Bad-skaber Vince Gilligan og Better Caull Saul-medskaber Peter Gould ikke har afvist at lave mere i universet, så vil det ligge mange år ude i fremtiden – og formentlig ikke indeholde Jesse Pinkman, hvis vi skal tro Aaron Paul.

Senest blev Walter White og Jesse Pinkman foreviget i deres hjemby Albuquerque, New Mexico, der har oprejst en statue af de populære karakterer.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.