Gå til hovedindhold

Streaminggigant fjerner deres danske serie med Anders Matthesen

Der bliver heller ikke produceret mere dansk indhold

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Warner Bros. og Discoverys sammenslutning kommer til at få konsekvenser for danske produktioner skabt til HBO Max. Det skriver Variety.

Således har streaminggiganten valgt at droppe fremtidige film- og tv-serie-produktioner i en række europæiske lande, deriblandt hele Skandinavien, Centraleuropa og Holland.

- Mens vi fortsætter med at arbejde på at kombinere HBO Max og Discovery+ til én global streamingtjeneste, der viser bredden af indhold på tværs af Warner Bros. Discovery, gennemgår vi vores nuværende indholdsudvalg på de eksisterende tjenester, siger en talsperson for Warner Bros. Discovery i en udtalelse.

LÆS OGSÅ: Netflix vil ikke lave flere danske serier og film

Men ikke nok med at dramaindholdet fremover skiftes ud med et andet fokus, så fjerner HBO Max deres originalproducerede danske serie Kamikaze (med bl.a. Anders Matthesen på rollelisten) fra tjenesten. Om det udtaler talspersonen:

- Som en del af denne proces har vi besluttet at fjerne en begrænset mængde originalt indhold fra HBO Max, samt at indstille vores oprindelige produktionsindsats for HBO Max i Norden og Centraleuropa. Vi har også indstillet vores udviklingsaktiviteter i de nyere territorier i Holland og Tyrkiet, som var påbegyndt i løbet af det seneste år.

Dog virker det til, at der i stedet for fiktion vil komme noget andet indhold i stedet for, hvis man skal tro på den efterfølgende bemærkning.

- Vores engagement i disse markeder er ikke ændret.

Hvad det indhold så bliver, er uvist, men et bud kunne være mere reality-tv eller flere dokumentarprogrammer.

Som afsluttende bemærkning skal det siges, at hvor HBO Max trækker deres fokus på originale produktioner fra Danmark, har Netflix ifølge Euroinvestor udtalt sig positivt om at genoptage deres danske indhold. Du kan læse mere om sagen her.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.