Gå til hovedindhold

Susanne Biers kæmpesucces 'Bird Box' får flere spinoff-film

En ny Netflix-franchise på vej

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Danske Susanne Bier stod i 2018 bag, hvad der skulle blive en af de mest sete film på Netflix, nemlig sci-fi-gyseren Bird Box. Nu kommer der ikke overraskende ikke bare én, men flere efterfølgere.

Deadline skriver, at filmene ikke kommer til at følge direkte op på hændelserne i originalen, men at der derimod bliver tale om spinoffs set fra andre karakterers synspunkt. Således bliver den første spansksproget, og selvom det er de oprindelige, amerikanske producere (Dylan Clark og Chris Morgan), der står bag, bliver skribenterne spanske Alex og David Pastor (The Occupant).

Det bliver den første i flere film, der vil foregå over hele kloden og få et internationalt præg. Måske vender bolden tilbage til Susanne Bier engang med en handling i Danmark? Man har lov at håbe.

'Bird Box' fra 2018 har Sandra Bullock i hovedrollen som en mor, der forsøger at få sine børn i sikkerhed, efter en mystisk hændelse har ledt størstedelen af samfundet til selvmord. Filmen er blevet streamet 89 mio. gange på Netflix.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.