Gå til hovedindhold

Til fans af 'Magic Mike': Få det første muskuløse kig på ny mandestripper-serie

'Welcome to Chippendales' lander til næste år

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Det kan på overfladen se ud som det rene sjov, ballade og glamour, når de mandlige strippere i gruppen Chippendales optræder for deres skrigende fans.

I en ny serie, der går bag om tilblivelsen af stripper-truppen, er der dog også en både mørk og ikke mindst farlig bagside af festen.

Serien har titlen Welcome to Chippendales og er historien om Somen "Steve" Banerjee, som startede stripperforetagende Chippendales, der siden er gået hen og blevet til et verdensomspændende fænomen.

LÆS OGSÅ: De 10 mest populære sexscener nogensinde 

Bag den glimtende facade er der dog et benhårdt spil om magt, penge og prestige, der bl.a. involverer stoffer, mord og modstand. Det lyder således til, at man - som med Magic Mike - også her har givet mandestrippen en dramatisk og mere alvorlig tyngde.

Serien er produceret af Kumail Nanjiani, der selv spiller den ambitiøse entreprenør Banerjee.

Udover Nanjiani (Eternals, The Big Sick), finder man på rollelisten bl.a. også Murray Bartlett (The White Lotus), Juliette Lewis (Yellowjackets) og Annaleigh Ashford (American Crime Story), med flere.

'Welcome to Chippendales' kan ses på Disney+ fra den 11. januar 2023.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.