Gå til hovedindhold

Top 10: Mads Mikkelsen og danske titler dominerer listen over det seneste års mest streamede film

Hvor mange af filmene har du set?

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Hver uge opdaterer vi top 10-listen over de mest streamede film her i landet. Du finder den altid opdaterede liste her, hvor du bl.a. også kan blive inspireret til, hvad du skal se i hjemmebiografen af tidens mest populære titler.

Nu er der blevet offentliggjort en top 10 over det seneste års mest streamede film, det fra maj 2021 til og med maj i år. Du finder top 10-listen nederst i artiklen.

Som det fremgår af de 10 titler, har dansk film sat sig tungt på toppen, hvor hele to film med Mads Mikkelsen indfinder sig - det på henholdsvis 1. pladsen med Retfærdighedens ryttere og på en 5. plads med Oscar-vinderen Druk.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen hylder Daniel Craig som den bedste James Bond nogensinde

Faktisk har Anders Thomas Jensens sorte komedie på 1. pladsen været så populær på streaming, at den det seneste år har været at finde på denne officielle danske filmhitliste i mere end 29 uger. Herunder intet mindre end 12 uger på 1. pladsen!

Blandt de mest populære film på den øvrige liste finder man andre danske titler bl.a. Anders Matthesens biograf- og nu altså også streaming-succes Ternet Ninja 2.

Listens top 3 toppes af med den danske krimi-thriller Marco Effekten, der følger Afdeling Q og her Carl Mørcks jagt på skurkene.

Årets top 10-film på
filmhitlisten:

1. Retfærdighedens ryttere
2. Ternet Ninja 2
3. Marco Effekten
4. No Time to Die
5. Druk
6. After We Collided
7. Godzilla vs. Kong
8. The Croods: A New Age
9. The Little Things
10.
The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Hitlisten er baseret på digitale filmkøb og filmudlejninger fra bl.a. Netflix, Apple TV, Blockbuster, HBO Nordic, Rakuten TV, SF Anytime og Viaplay Store.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.