Gå til hovedindhold

Top 10 mest populære film i Danmark lige nu

Opdateres hver uge

Skrevet af StreamingGuide


Filmhitlisten giver dig overblik over de mest sælgende film, du kan købe og leje, hver uge!

Filmhitlisten er den første officielle, ugentlige topliste for digitale film i Danmark.

Du kan således hver uge se de mest populære film på køb og leje. Tallene er baseret på købs- og lejedata fra de største digitale filmtjenester i Danmark, bl.a. Blockbuster, Viaplay, SF Anytime, Apple TV og Rakuten TV.

Læs om alle filmene herunder.

Filmhitlisten i denne uge (28. februar - 5. marts 2024):

1. Oppenheimer

Det historiske drama 'Oppenheimer' er instrueret af Christopher Nolan og handler om den amerikanske fysiker J. Robert Oppenheimer, som står bag opfindelsen af atombomben. Den imponerende rolleliste består bl.a. af Cillian Murphy, Florence Pugh, Gary Oldman, Robert Downey Jr. og Emily Blunt.

Se filmen her
Oppenheimer

2. Bastarden

'Bastarden' fortæller den sande historie om kampen om den uopdyrkede jyske hede i 1750'ernes Danmark - en kamp om naturen, kærlighed, ondskab, store ambitioner og ofre. Filmen er instrueret af Nikolaj Arcel (En Kongelige Affære), mens hovedrollern indtages af Mads Mikkelsen.

Se filmen her
Bastarden Mads Mikkelsen

3. Marco effekten

Tynget af en tragisk begivenhed tager vicekriminalkommissær Carl Mørck imod en ny, henlagt kriminalsag.

Sammen med sin assistent Assad og sekretær Rose graver Mørck i sagen om den pædofilisigtede William Stark, der er forsvundet sporløst.

Se filmen her
Marco Effekten

4. The Equalizer 3

I actionfilmen står Denzel Washington igen i spidsen for den hårdkogte fortælling om den pensionerede efterretningsagent Robert McCall, der må tage kampen op med en gruppe kriminelle.

Se filmen her
The Equalizer 3

5. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Den kun 18-årige Coriolanus Snow, der senere hen skulle blive den tyranniske leder af Panem, står i en afgørende situation for at redde sin families ære og økonomi, og det går hurtigt op for ham, at han får brug for Lucy Baird for at klare opgaven.

Se filmen her
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

6. Hygge!

Filmen handler om syv venner, der mødes til en overdådig middag i et idyllisk sommerhus. Scenen er sat til en skøn aften med god mad, dejlig vin og ikke mindst masser af hygge. 

hyggestill.jpeg

7. Mission: Impossible 7 - Dead Reckoning Part One

I rollen som IMF-agenten Ethan Hunt finder man selvfølgelig igen Tom Cruise i denne syvende film i franchisen. Denne gang gælder det for Hunt og hans IMF-hold om at opspore et farligt våben, inden det falder i de forkerte hænder.

Se filmen her
Mission: Impossible 7 - Dead Reckoning Part One

8. Aquaman and the Lost Kingdom

Efter at være blevet besejret af Aquaman vil Black Manta, der stadig er drevet af behovet for at hævne sin fars død, dræbe Aquaman én gang for alle. Black Manta er stærkere og mere skræmmende end nogensinde før, med styrken fra den mytiske Black Trident, som udløser en ondsindet kraft. 

Se filmen her
Aquaman and the Lost Kingdom

9. Dune

Da hertugen Leto Atreides får foræret ørkenplaneten Arrakis, drager han med sin konkubine Jessica og søn Paul til deres nye hjem. Men onde kræfter lurer i mørket, mens også Arrakis gemmer på mange farer. Fortsættelsen 'Dune: Del 2' kan ses i biografen netop nu.

Se filmen her
Dune 2

10. Wonka

Filmen 'Wonka' handler om Willy Wonka-karakteren fra Roald Dahls elskede roman om 'Charlie og chokoladefabrikken. En historie som før er blevet filmatiseret i Willy Wonka & the Chocolate Factory med Gene Wilder og Charlie and the Chocolate Factory med Johnny Depp i rollen.

Se filmen her
Wonka

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.