Gå til hovedindhold

Top 10 mest populære film i Danmark lige nu

Opdateres hver uge

Skrevet af StreamingGuide


Filmhitlisten giver dig overblik over de mest sælgende film, du kan købe og leje, hver uge!

Filmhitlisten er den første officielle, ugentlige topliste for digitale film i Danmark.

Du kan således hver uge se de mest populære film på køb og leje. Tallene er baseret på købs- og lejedata fra de største digitale filmtjenester i Danmark, bl.a. Blockbuster, Viaplay, SF Anytime, Apple TV og Rakuten TV.

Læs om alle filmene herunder.

Filmhitlisten i denne uge (3. - 9. juli 2024):

1. Den grænseløse

I dette andet kapitel i den nye serie om Afdeling Q efter 'Marco effekten' vender Ulrich Thomsen tilbage som Carl Mørck, Afshin Firouzi er ny som Assad, mens Rose spilles af Sofie Torp. Trioen ender på Bornholm grundet et mystisk dødsfald, hvor de snart er involveret i en sag med livet som indsats.

Den grænseløse

2. The Beekeeper

Actionfilmen 'The Beekeeper' handler om en mands hævntogt og opgør med en kriminel organisation. Han spilles af den hårdnævede Jason Statham!

beekeeper_image2.jpg

3. Kung Fu Panda 4

Animationsfilmen 'Kung Fu Panda 4' er det nyeste kapitel i filmserien om kampsportspandaen Po. Efter tre frygtløse eventyr opfordrer skæbnen Po til at tage en slapper. Det er dog lettere sagt end gjort! Snart venter et nyt eventyr.

kungfupanda4.jpg

4. Birthday Girl

Det danske drama udspiller sig på en cruiseliner, hvor Nanna har inviteret sin datter Cille og hendes bedste veninde med på et ophold for at fejre datterens 18-års fødselsdag. Men allerede den første aften forvandles drømmeferien til et mareridt...

Birthday Girl (2023)

5. Jagtsæson 2: I medgang og modgang

Den danske komedie er en efterfølger til den populære Jagtsæson fra 2019. Veninderne Eva, Bella og Marlene er tilbage med de vante skuespillere Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther i deres respektive roller.

jagtsaeson_2.jpg

6. Ghostbusters: Frozen Empire

'Ghostbusters: Afterlife' pustede nyt liv i filmene om Ghostbusters. 'Frozen Empire' følger op på succesen. Denne gang vender spøgelsesjægerne tilbage til, hvor det hele startede, nemlig i New York, der fryser til is grundet en ny ondskab. Dermed er det igen tid til at finde proton-blasterne frem.

GhostBusters-FrozenEmpire.jpg

7. Inderst inde

Pixars animationsfilm følger pigen Riley og hendes følelser, som bor i hovedet på hende, nemlig Glæde, Frygt, Afsky, Triste og Vrede. Så da Riley er flyttet til en ny by savner hun sine vanner - og hvad stiller man så lige op som hendes følelser?

'Inderst inde 2' kan lige nu ses i biografen. Find dine billetter her.

Inderst inde

8. Langt fra andedammen

Man møder i denne animationsfilm en andefamilie, der ikke er helt enige om, hvor vinteren skal tilbringes henne. Andemor Ann vil sydpå, mens andefar Mads bekymrer sig mere for de farer, flyveturen kan udsætte familien for. Så hvad gør de nu?

langtfraandedammen_3.jpg

9. Dune: Del 2

Science fiction-filmen 'Dune: Del 2' er efterfølgeren til 'Dune'. Filmen udforsker den unge hertug Paul Atreides mystiske rejse, hvor han forenes med Chani og fremenerne, mens han er på hævnens krigssti mod de sammensvorne, der ødelagde hans familie.

Dune: Del 2 / Warner Bros.

10. Chief Of Station

Efter at have fundet ud af, at hans kones død ikke var et uheld, tvinges en tidligere CIA-chef tilbage til den farlige underverden for at opklare en sammensværgelse, der udfordrer alt, hvad han troede, han vidste. I filmens hovedrolle finder man Aaron Eckhart.

Chief of Station 2024

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.