Gå til hovedindhold

Udskældt serie får endnu en sæson

Sex and the City vender atter tilbage

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


And Just Like That, som er titlen på fortsættelsen til den ikoniske serie Sex and the City, får en sæson 2 på trods af undervældende respons fra både fans og kritikere. Det bekræfter showrunner Michael Patrick King til The Hollywood Reporter:

- Jeg er glad og spændt på at fortælle flere historier om disse frække og frygtløse karakterer, som portrætteres af stærke og fantastiske skuespillere.  

Chef for originalt indhold på HBO Max, Sarah Aubrey, stemmer i:

- Vi er så glade for den kulturelle samtale, der er startet igennem disse karakterer, deres historier og de velkendte omgivelser.

- Vi er stolte af det arbejde Michael Patrick King og vores vidunderlige manuskriptforfattere, producere, skuespillere og crew har gjort for at få historierne fortalt.

Allerede efter sidste afsnit af 1. sæson rullede over skærmen lagde King op til, at der ville komme en sæson 2:

- Jeg vil vide meget mere om alle de nye karakterer. Jeg vil have meget mere. Vi har ikke fået svarene og vi har masser af spørgsmål.

Serien, som både Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis er executive producers på, har fået stor kritik for dens overfladiske håndtering af LGBTQ+ personer, samt for at lade de originale karakterer i stikken som overfladiske, uselvstændige og uvidende kvinder.  

Hverken Kim Cattral, som spillede fanfavoritten Samantha Jones, er med i serien, eller Candace Bushnell, som har skrevet bøgerne 'Sex and the City' var baseret på, har haft en finger med i det omdiskuterede reboot.

'And Just Like That' - sæson 2 har ingen premieredato.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.