Gå til hovedindhold

Vender ikonisk Marvel-skurk tilbage? Muskelbundt deler træningsbillede og sætter ild til rygterne

Gør Hawkeye-stjernen klar til at genoptage rollen?

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


Endnu et Marvel-muskelbundt pryder Twitter i disse dage, men denne gang kommer det fra en uventet kilde, nemlig den 63-årige skuespiller Vincent D'Onofrio

D'Onofrio er kendt som karakteren Wilson Fisk aka. Kingpin, som han har spillet i serierne Daredevil og Hawkeye

Der har længe floreret rygter om, hvorvidt han ville genoptage sin rolle i andre kommende serier eller film indenfor Marvels Cinematic Universe. 

Der er også spekulation om, hvorvidt karakteren vender tilbage til Daredevil-universet, da Disney har bekræftet, at der kommer et Disney+ reboot af serien. 

Billedet ser i al fald til i den grad at bekræfte, at Men in Black-skuespilleren er klar til at tage kampen op mod de mange andre ultra-trænede Marvel-stjerner. 

Ifølge CBR har D'Onofrio udtrykt forhåbninger om at genoptage rollen som Kingpin:

- Jeg håber, at han ikke døde. Jeg holder med vores fans, jeg vil gerne fortsætte med at spille denne karakter. Jeg håber, at vi kan fortsætte. 

Dertil kommer serien 'Echo' på Disney+ i 2023, som omhandler Kingpins adoptivdatter Maya Lopez aka. Echo, så mon ikke, der er rig mulighed for at se D’Onofrio i den sammenhæng.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.