Gå til hovedindhold

Ventetiden er ovre: Se 'Wonder Woman 1984' på Blockbuster.dk nu

Køb eller lej filmen til hjemmebiografen (sponsoreret)

Skrevet af kino.dk


Superheltefortsættelsen 'Wonder Woman 1984' kan nu ses på Blockbuster.dk.

Køb filmen nu - og lej den fra 23. april - her:

Blockbuster

Krigerprinsessen Diana vender tilbage

Superheltefilmen 'Wonder Woman 1984' er fortsættelsen til publikumshittet 'Wonder Woman' fra 2017, og prinsesse Diana må denne gang stoppe en verdensomspændende katastrofe.

Diana Prince lever et roligt liv i 1984 og bruger sjældent sine superheltekræfter længere. Men Dianas fredelige tilværelse bliver hurtigt sendt i en ny retning, da hendes livs kærlighed, Steve Trevor, pludselig står foran hende.

Mystiske og overnaturlige kræfter står bag Diana og Steves genforening, og nu er døren blevet åbnet for helt nye fjender i form af svindleren Maxvell Lord og det kattelignende væsen Cheetah.

Wonder Woman står snart overfor et grusomt dilemma, og verdens skæbne ligger igen udelukkende på krigerprinsessens skuldre.

 

<br>


DC Comics' superhelteunivers udvides

'Wonder Woman 1984' foregår i samme univers som resten af filmene i DC Comics' superhelteunivers kendt som DC Extended Universe (DCEU), hvor også karakterer som Batman, Superman og Aquaman beskytter jordens befolkning.

Diana Prince optrådte for første gang i superhelteuniverset i 'Batman vs. Superman: 'Dawn of Justice' og har efterfølgende stået i front i både 'Wonder Woman' og 'Justice League', hvor DC Comics' allerstørste superhelte for første gang blev samlet.

Den nyeste Wonder Woman-film foregår som nævnt i 1984, mens de fleste andre titler i DCEU finder sted i nutiden. Du har derfor ikke brug for at have set alle de andre superheltefilm først. Men du vil være klædt bedst på til oplevelsen, hvis du allerede har stiftet bekendtskab med Diana og Steves forhold i 'Wonder Woman'.

 

<br>


Opfølger til publikumselsket superheltebrag – fyldt med 80'er nostalgi

Gal Gadot kan igen ses i titelrollen, mens også instruktør Patty Jenkins er vendt tilbage bag kameraet. Powerduoen arbejdede også sammen på Wonder Woman-filmen fra 2017, som blev et kæmpe publikumshit.

'Wonder Woman' endte derfor med endegyldigt at bevise, at filmpublikummer verden over også er interesserede i kvindelige superhelte.

Mens den første film fandt sted under Første Verdenskrig, er 'Wonder Woman 1984' rykket frem til 1980’erne, og meget af superheltefilmens varme og humor kommer fra dens nostalgiske møde med årtiets indretning, musik og ikke mindst mode.

Fortsættelsen har været længe undervejs med en original premieredato den 1. november 2019, hvorefter den er blevet rykket flere gange. Men nu er ventetiden ovre, og 'Wonder Woman 1984' kan endelig ses på streaming i Danmark.

'Wonder Woman 1984' kan ses på Blockbuster.dk nu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.