Gå til hovedindhold

VHS-bånd med 'Back to the Future' solgt for rekord-beløb

Kopien tilhørte selveste Biff Tannen

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Et godt, gammeldags videobånd er lige blevet solgt for et rekordstort beløb på en auktion i USA. Det skriver CNN.

VHS-båndet var en uåbnet, perfekt kopi af klassikeren Back to the Future (1985), og båndet havde ikke tilhørt hvem som helst. Nærmere bestemt var det skuespilleren Tom Wilson, der spiller Marty McFlys modstander Biff Tannen i de tre science fiction-komedier, som har sat det til salg.

LÆS OGSÅ: Orkerne i den nye Ringenes Herre-serie er afsløret

Salgsprisen for 80er-filmen lød på intet mindre end 75.000 dollars eller ca. 530.000 danske kroner. Først havde Wilson sat det til salg på eBay, men efter overvældende interesse, tog han det med til et auktionshus i Dallas, hvor en samler fra New York slog til.

Den (nu lidt mindre) velhavende køber har udover den første film fået de to efterfølgere med i købet samt en personlig note fra Wilson, og det er den højeste pris, der nogensinde er givet for et forseglet VHS-bånd. Det siger Heritage Auctions, der stod bag salget og har specialiseret sig i denne slags nostalgiske transaktioner.

Hvis du ikke selv har råd til at købe 'Back to the Future' på VHS til 75.000 dollars, så kan den ses og/eller købes online her.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.