Gå til hovedindhold

Zack Snyder: Min 'Justice League' er en succes lige meget hvad

Interview med instruktøren om superheltefilmen, Jokeren og fremtiden for DC

Skrevet af Daniel Bentien


Zack Snyder's Jusice League har haft en lang og turbulent tilblivelse.

Efter at have været med til at starte DCs filmunivers med Man of Steel og Batman v Superman, var Snyder godt i gang med at lave Justice League i 2017, da hans datter begik selvmord.

Instruktøren måtte forståeligt nok trække sig ud af filmproduktionen, der blev overtaget af Avengers-instruktøren Joss Whedon, der ændrede flere af de centrale historietråde, som var planlagt.

Reaktionen og modtagelsen på filmen førte til en historiske fanbevægelse, der ønskede at se Zack Snyders originale vision for ’Justice League’ og under #releasethesnydercut førte de en intens kampagne.

I 2020 efterkom Warner Bros. fansenes ønske. De lod Zack Snyder afslutte sin version af superheltefilmen med Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman og Cyborg.

Nu er ’Zack Snyder’s Justice League’ så en realitet, og det fire timer lange epos kan ses på HBO Nordic i Danmark fra den 18. marts.

Vi fangede manden i centrum, Zack Snyder, på Zoom til en snak om den nye film, hvordan det endelig er at være i mål, om den nye Joker scene, Jared Letos udgave af Batman-skurken, og hvordan instruktøren ser fremtiden for DC.

Zack Snyder's Justice League kan ses på HBO Nordic fra 18. marts.

Se hele vores interview herunder:

Interview

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.