Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

In The Bedroom

2002
Drama
130 min

Matt og Ruth Fowler og deres voksne søn Frank er en normal, harmonisk familie i en mindre by i Maine. Matt – som er den lokale læge - elsker at tage på fisketur og hans kone Ruth leder skolekoret. Sønnen Frank er hjemme på ferie efter sit første år på college.
Frank er forelsket i Nathalie – en ung mor, der endu ikke helt er blevet skilt fra sin mand Richard, hvis familie ejer den lokale konservesfabrik. Det river Richard i brystet at være vidne til at hans kone fjoller rundt med en anden mand, og inden længe sker en frygtelig tragedie der nær splitter familien Fowler totalt.
Som en af de bedst anmeldte film i USA i år og med ikke mindre end fem Oscar-nomeringer, bla. for bedste kvindelige hoved- og birolle, er In The Bedroom en absolut must-see film, for dem, der mener at amerikanske film er andet og mere end højpotent pyroteknik og tyndbenet teeny-bop.
Filmen brænder sig fast – og psykologien er ikke for sarte sjæle.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.