Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

007: A View to a Kill (u/text)

Sidste Bond-film med Moore Læs mere
Action
131 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Den efterhånden 57-årige Roger Moore tog en sidste tur i Bond-manegen med “A View to a Kill”, seriens 14. film, hvor turen går til Paris, Island og San Francisco.

Oscarvinderen Christopher Walken lyser op som den psykopatiske industrifyrste Max Zorin, der vil tilrane sig verdensmonopolet på mikrochips (jep, vi er i firserne). Sangeren og modellen Grace Jones vakte opsigt som Zorins håndlanger, May Day, mens Tanya Roberts i rollen som geologen Stacey præsterer at blive overrumplet af et kæmpe luftskib, der nærmer sig bagfra …

Læg mærke til Dolph Lundgren, der filmdebuterer i et kort glimt som KGB-vagt, og Fiona Fullerton som russisk agent i boblebad med Bond. Den scene var oprindelig skrevet til Barbara Bach, der skulle have gentaget sin rolle som XXX fra “The Spy Who Loved Me”. Popgruppen Duran Duran skrev titelsangen, som ramte tidens toneklang på kornet og nåede toppen af hitlisterne.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.