Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Once

Hvor ofte finder man den eneste ene? Læs mere
2008
Musical
85 min
Kan streames på
SF Anytime
I ’Once’ ernærer en irsk gademusiker (Glen Hansard) sig ved at spille de sædvanlige klassikere for tilfældige forbipasserende.

Han tvivler alt for meget på sit eget talent til at turde håbe på, at andre skulle gide høre hans sange, men en aften stopper en tjekkisk immigrant og blomsterpige op og lytter.

Hun charmerer sig hurtigt vej ind i den håbefulde musikers ellers ensomme tilværelse, og sød musik opstår - endda i bogstaveligste forstand.

Opildnet af musikken, af hinanden, samt af drømmen om at slå igennem, beslutter de sig for i fællesskab at skrive og indspille numre til et album, som de efterfølgende indspiller i et lille studie i Dublin – alt imens et helt særligt venskab opstår mellem dem.

’Once’ er på ægte independent-manér indspillet i Dublins gader for mindre end 100.000 euro. Den vandt publikumsprisen på sidste års Sundance-festival og modtog desuden en Oscar for bedste sang med nummeret ’Falling Slowly’.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
5.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere musicals

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.