Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hobbitten: Femhæreslaget

Sidste del af Hobbitten-trilogien Læs mere
2014
Adventure
142 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Amazon Prime Rakuten TV Viaplay

I 'Hobbitten: Femhæreslaget' er Bilbo og de 13 dværge lykkedes med den opgave, der sendte dem på eventyr tværs gennem Middle-earths farlige landskab.

Nu har de generobreret riget Erebor under The Lonely Mountain, og de uvurderlige skatte, som det gemmer, tilhører igen Thorin Oakenshields ædle slægt. Men under togtet har rejsekammeraterne vækket den frygtelige drage Smaug, som nu har direkte kurs mod den svækkede havneby, Lake-town.

Erebor er dog langt fra et sikkert sted på trods af den fordrevne drage, for en hidtil ukendt, men talstærk hær af orker marcherer mod det generobrede kongerige. Og med både mennesker, elvere og ikke mindst Mordors værste afskum på vej står Middle-earth over for en altafgørende krig.

Kulminationen på Peter Jacksons ambitiøse Hobbitten-projekt skal binde den forholdsvis lette stemning fra de to forgående film, En uventet rejse og Dragen Smaugs ødemark, sammen med hans mere dystre Ringenes Herre-trilogi. Det sker bl.a. gennem titlens femhæreslag, der sætter dværge, mennesker, orker, elvere og kæmpeørne op imod hinanden i kampen om Erebors skatte.

Trilogien er den dyreste filmproduktion nogensinde, og der er brugt over 745 mio. dollars på at bringe Tolkiens 304 sider lange romanforlæg til det hvide lærred. Filmen har naturligvis Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Cate Blanchett og Luke Evans på den fyldige rolleliste.

'Hobbitten: Femhæreslaget' vises i lighed med sine to forgængere både i det nye HFR-format og som almindelig 3D og 2D. Læs mere om HFR-formatet. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere fantasy-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.