Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Indys sidste eventyr! Læs mere
2023
Adventure
142 min
Kan streames på
Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Disney+ SF Anytime

Adventurefilmen 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' (Indiana Jones 5) er nummer fem i rækken af film om den eventyrlystne arkæolog.

Filmen foregår med rumkapløbet som bagtæppe og vil udspille sig i 1969, hvor amerikanerne går benhårdt efter at blive de første på månen, det før Rusland.

En ubehagelig sandhed går dog imidlertid op for Indy. Det viser sig nemlig, at hans gamle fjender, nazisterne, har en finger med i spillet (igen). Det amerikanske månelandingsprogram styres nemlig af en gruppe eks-nazister.

På rollelisten finder man bl.a. danske Mads Mikkelsen som nazi-skurken og rumforskeren Voller, der delvist er inspireret af den virkelige nazist Wernher von Braun, som blev NASA-ingeniør.

Harrison Ford er tilbage i hovedrollen, som han første gang spillede i 1981 i Raiders of the Lost Ark og kunne senest opleves i Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull fra 2008.

Steven Spielberg har denne gang overdraget instruktørposten til James Mangold, der tidligere har stået bag bl.a. Walk the Line og Logan.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.