Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Valhalla

Efter Peter Madsens tegneserie Læs mere
2019
Adventure
105 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster NF+ iTunes Rakuten TV

Den danske eventyrfilm 'Valhalla' er baseret på Peter Madsens tegneserier samt den populære tegnefilm fra 1986 og handler om de nordiske guder.

Tordenguden Thor og hans halvbror Loke ankommer til Midgård (menneskenes verden), hvor de tager vikingebørnene Røskva og Tjalfe med hjem som trælle.

Rejsen går til gudernes land, Asgård, hvor sammenholdet mellem aserne er i opløsning, og den enorme Fenrisulv truer deres mægtige hjem, Valhalla.

Ankomsten af de to børn bringer nye udfordringer til gudernes rige, da den synske gudinde Frigg ser en kobling mellem pigen Røskva og et vigtigt sagn.

Da Tjalfe kidnappes af den udspekulerede jætte, Udgårds-Loke, må Røskva, Thor og de andre guder redde hendes bor og forhindre Ragnarok.

'Valhalla' er instruktøren Fenar Ahmads tredje spillefilm efter Ækte vare og Underverden, og det er hans hidtil største og mest ambitiøse projekt.

Flere gengangere fra Ahmads tidligere film spiller med, bl.a. Roland Møller som Thor, Jacob Lohmann som Tyr, Ali Sivandi som Skrymer, Dulfi Al-Jabouri som Loke og Stine Fischer Christensen som Frigg. (Copyright: kino.dk)

Rating star
2.5
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.