Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

It del 2

Dræber-klovnen er tilbage! Læs mere
2019
Gyser
165 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Netflix Rakuten TV

Gyserfilmen 'It del 2' (It: Chapter Two) er efterfølgeren til den populære filmatisering af Stephen Kings roman It.

Hvert 27. år vender dræberklovnen Pennywise tilbage for at sprede kaos og fortærre børn i den lille soveby Derry. 

Sidst var i 1988, hvor de syv medlemmer af Tabernes klub tog kampen op imod "Det onde" og bagefter svor at skulle monstret vende tilbage, ville de være klar til at kæmpe atter en gang.

Nu 27 år senere mødes de voksne venner på ny i deres barndomsby for at genoptage de gamle venskaber, genopleve deres traumer og se den rene ondskab i øjnene. 

'It Del 2' har altid været planlagt og skal derfor ses som den ene halvdel af et samlet gyser-opus. Instruktøren Andy Muschietti er tilbage i førersædet, og med sig har han taget det originale hold af børneskuespillere - deriblandt Finn Wolfhard fra ’Stranger Things’.

Fortsættelsen har også tilføjet et par vaskeægte Hollywood-stjerner i form af Jessica Chastain, Bill Hader og James McAvoy som de voksne "tabere", mens den klamme titelkarakter igen spilles af svenske Bill Skarsgård med et uforudsigeligt vanvid, der adskiller filmudgaven fra 90ernes miniserie. (copyright: kino.dk)

 

 

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.