Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Django - The King of Swing

Jazzguitaristens flugt Læs mere
2018
Drama
117 min
Kan streames på
SF Anytime

Det biografiske drama 'Django - The King of Swing' handler om jazzguitaristen Django Reinhardt, der i 1943 befinder sig i Paris.

Nazi-officererne i Frankrig får interesse for Django og hans band, og de giver ham besked på at rejse til Tyskland og turnere for højtrangerede nazister.

Jazzguitaristen foretrækker en ukompliceret tilværelse i musikkens verden, men han tvinges til at træffe et ubehageligt valg, fordi hans familie og venner er af roma-ophav. Sammen med sin gamle mor og gravide kone vælger Django nu at tage flugten mod den schweiziske grænse.

'Django - The King of Swing' er løst baseret på Alexis Salatkos novelle ’Folles de Django’, og filmens hovedrolleindehaver har tidligere medvirket i dramaet Flugten til frihed.

Reinhardt var en af de første fremtrædende europæiske jazzmusikere og blev kendt for en nyskabende stil, der bl.a. går under betegnelsen 'gypsy jazz'.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.