Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Kaptajnen

En tysk desertør Læs mere
2018
Drama
118 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes Grand Hjemmebio

Det tyske drama 'Kaptajnen' følger den 19-årige Willi Herold, der er på flugt i Anden Verdenskrigs sidste dage.

Landet er i opløsning, moralen i forfald, og soldater deserterer i hobetal. Det er så slemt, at enhver soldat, der er kommet væk fra sit regiment, risikerer at blive skudt som forræder. 

Ved et lykketræf undslipper Willi sine forfølgere og har held til at gemme sig. Den unge mand må stjæle for at overleve, og udhungret og forfrossen finder han en kuffert i en forladt bil.

Kufferten viser sig at indeholde en uniform tilhørende en højtdekoreret kaptajn, og han prøver den på. Willi indser hurtigt, at klæder skaber folk, da ingen betvivler hans tilranede rang. Inden længe er han kommandant i en fangelejr, hvor han nådesløst myrder løs blandt sine egne. Hvorfor? Fordi han kan.

Instruktøren har tidligere stået bag store Hollywood-produktioner som RedFlightplan og Insurgent men er nu vendt tilbage til sine tyske rødder.

'Kaptajnen' blev nomineret til bedste film og fire andre priser ved German Film Awards 2018, mens den vandt for bedste lyddesign ved European Film Awards 2018.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere krigsfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.