Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Cutterhead

20 meter under København Læs mere
2019
Thriller
84 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Grand Hjemmebio

Den danske spændingsfilm ’Cutterhead’ tager publikum med ned under Københavns gader – nemlig ned i det omfattende metrobyggeri.

Filmen handler om fotografen Rie, der vil portrættere byggeriet og dem, der arbejder i dybet, samt betragte det europæiske samarbejde de 20 meter under jorden. Det går dog imidlertid helt galt for Rie og to metro-arbejdere.

Hun ender nemlig grundet en ulykke med at være spærret klaustrofobisk inde i et lille rum i byggeriet. Det sammen med de to kroatiske borebisser, Ivo og Bharan.

’Cutterhead’ undersøger på den måde bl.a., hvor langt mennesker vil gå under yderst ekstreme forhold og i en mere end presset situation, hvor livet er på spil.

Thrilleren er danske Rasmus Kloster Bros spillefilmsdebut, mens man kan finde lignende klaustrofobiske scenarier i bl.a. gyserfilmen The Descent og Buried med Ryan Reynolds. (copyright kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.