Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Harpiks

Baseret på bestselleren Læs mere
2019
Thriller
92 min
Kan streames på
SF Anytime NF+ Rakuten TV Blockbuster iTunes

Den danske film 'Harpiks' handler om teenageren Liv, der bor med sin far Jens og svært overvægtige mor Maria afskærmet fra civilisationen.

Familien bor dybt inde i skoven for at slippe for myndighederne, som Jens og Maria har vendt ryggen i håbet om at beholde deres datter. Derfor har de iscenesat hendes død og holdt hende skjult fra omverdenen.

Da Livs farmor opsøger familien, bliver den unge pige nysgerrig for at opleve verden omkring hende, så hun trodser sin fars ordrer og begiver sig væk hjemmefra. Et valg, der får voldsomme konsekvenser.

'Harpiks' er en film om at skille sig ud og om en families kærlighed – og de mørke sider ved de stærke følelser. En grum og kontroversiel historie, der er baseret på Ane Riels roman.

Peter Plaugborg og en totalt ugenkendelig Sofie Gråbøl spiller Jens og Maria, mens dansk films grand old lady, Ghita Nørby, er bedstemoren. Unge Liv spilles af debutanten Vivelill Søgaard Holm.

Newzealandske Daniel Borgman instruerer, og han har tidligere arbejdet i dansk film med den anmelderroste At elske Pia. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.