Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Druk

Vinterberg instruerer Mikkelsen Læs mere
2020
Drama
115 min
Kan streames på
Blockbuster Grand Hjemmebio iTunes Rakuten TV SF Anytime NF+

Den danske film 'Druk' handler om fire gymnasielærere, spillet af Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe.

Dramaet tager udgangspunkt i tankerne fra en norsk filosof, der mener, at mennesket er født med en alkoholpromille, der er 0,5 for lav.

Gymnasielærerne, der alle er groet fast i deres tilværelse, beslutter sig for at igangsætte et eksperiment, hvor de dagligt og i arbejdstiden vil ramme en promille på 0,5. Resultaterne er slående, alt føles ligesom lettere og mere frit, men et alkohol-indtag hver dag er heller ikke uden konsekvenser.

'Druk' er den seneste film af Thomas Vinterberg, der selv kalder den for en slags hyldest til druk og livet selv. Man skal ikke forvente en løftet pegefinger, men derimod et nuanceret billede på alkoholkulturen i Danmark.

Filmen samler et A-hold fra tidligere Vinterberg-film: Mads Mikkelsen (Jagten), Thomas Bo Larsen (Festen), Magnus Millang (Kollektivet) og Lars Ranthe (Jagten).

Vinterbergs film har gået sin sejrsgang verden over med priser fra nær og fjern, mest opsigtsvækkende en Oscar for Bedste internationale film. (copyright. kino.dk).

Rating star
5.3
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.