Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Dune

Chalamet i sci-fi-klassiker Læs mere
2021
Adventure
155 min
Kan streames på
HBO Max SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Science fiction-filmen 'Dune' er baseret på Frank Herberts roman (på dansk ’Klit’) fra 1965, som i 1984 blev filmatiseret af David Lynch.

Hertugen Leto Atreides får foræret ørkenplaneten Arrakis af den galaktiske Kejser, og sammen med sin konkubine Jessica og søn Paul drager det adelige og godhjertede slægtsoverhoved til sit nye hjem.

Men onde kræfter lurer, og selvom planeten er fuld af universets mest dyrbare stof, det bevidsthedsudvidende krydderi melange, gemmer Arrakis ligeledes på mange farer.

Snart må den unge hertugsøn, Paul, tage sin skæbne i egne hænder for at sikre sin og familiens overlevelse.

'Dune' er for science fiction-litteraturen, hvad 'Ringenes Herre' er for fantasy: En storsælgende roman med et mangfoldigt og gennemarbejdet univsers fyldt med unikke karakterer, særlige steder og mytologi.

Canadiske Denis Villeneuve står for instruktionen i den nye filmatisering, og han har bl.a. lavet intelligent science fiction med Arrival og Blade Runner 2049.

Call Me By Your Name-skuespilleren Timothée Chalamet spiller rollen som Paul Atreides, mens også den populære Spider-Man-stjerne Zendaya har en gennemgående rolle i filmen.

Mindst én efterfølger er også på tegnebrættet, hvis der bliver givet grønt lys fra producenternes side. (Copyright: kino.dk)

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.