Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Space Jam 2: A New Legacy

LeBron James & Snurre Snup Læs mere
2021
Animation
120 min
Kan streames på
SF Anytime HBO Max Blockbuster Amazon Prime Rakuten TV

Filmen 'Space Jam: A New Legacy' (Space Jam 2) er opfølgeren til basketball-komedien Space Jam fra 1996. 

En pensioneret Michael Jordan måtte dengang hjælpe et slapt Looney Tunes-hold med at beholde deres frihed.

I den nye film bliver LeBron James og hans søn, Dom, fanget i Server-verset af en ond, kunstig intelligens. LeBron må få dem hjem i sikkerhed ved at lede Snurre Snup, Lola Bunny og hele slænget af særdeles udisciplinerede tegnefilmsfigurer til sejr over et hold af professionelle basketballstjerner, som du aldrig har set dem før.

Det er Tunes vs. Goons i en altafgørende basketballkamp, der vil få stor betydning for LeBrons forhold til sin søn og vise vigtigheden i at være tro mod sig selv.

'Space Jam: A New Legacy' blander ligesom sin forgænger rigtige mennesker med animerede figurer, som vi kender fra Warner Bros.' Looney Tunes-tegnefilm. Således er der genvalg på basketholdet til Snurre Snup, Daffy And, Elmer Fjot og de andre skøre karakterer.

LeBron James er bredt anderkendt som en af basketball-historiens bedste spillere og er den oplagte arvtager til Michael Jordan, der også bejler til titlen som alletiders største.

Filmen vises både med de originale, engelske stemmer og med danske stemmer af bl.a. Andrew Moyo, Tessa, Nellie Ettison, Jens Jacob Tychsen, Donald Andersen, Jasmin Gabay m.fl.

 

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.