Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Mortal Kombat

Det ikoniske kampsport-spil Læs mere
2021
Action
110 min
Kan streames på
HBO Max Rakuten TV SF Anytime Blockbuster

Actionfilmen 'Mortal Kombat' er baseret på det populære kampspil af samme navn.

I filmen er MA-fighteren, Cole Young, som tjener penge på at få bank, komplet uvidende om hans rødder - og hvorfor Kejseren af The Outworld har sendt sin bedste kriger, Sub-Zero, efter ham.

Da faren går op for ham, frygter Cole for sin families sikkerhed, og han sætter derfor jagten ind efter Sonya Blade, efter et tip fra specialsoldaten Jax, der har det samme mystiske dragemærke, som Cole er født med.

'Mortal Kombat' er tidligere blevet filmatiseret af Paul W.S. Anderson i 1995 samt i flere efterfølgere. Fansene var dog delvist skuffede over, at der var skruet ned for volden og blodet, der ellers altid har været spilseriens varemærke. Den nye film råder bod på det ved at levere de ikoniske finishers og blod i stride strømme.

Bag den nye film står bl.a. producer James Wan, der tidligere har instrueret film som The Conjuring, Fast & Furious 7 og Aquaman.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.